Over ons

Het begin van De Booij Express


In 2010 nam Wesley Booij een sprong in het diepe door De Booij Express op te richten. Met een passie voor transport en een visie op hoe bezorgdiensten zouden moeten werken, begon hij zijn reis in de wereld van logistiek. Zijn vastberadenheid en toewijding hebben een solide basis gelegd voor wat het bedrijf vandaag de dag is.

Bouwen aan betrouwbaarheid


Door de jaren heen heeft Wesley niet alleen een bedrijf opgebouwd, maar ook een naam die synoniem staat voor betrouwbaarheid binnen de transportbranche. Het gaat bij hem niet alleen om het bezorgen van pakketten, maar vooral om het leveren van een belofte: uitstekende service, onwrikbare betrouwbaarheid en een samenwerking waar klanten blij van worden.

Een breed scala aan klanten


De Booij Express is niet kieskeurig als het op klanten aankomt, en dat is te zien aan de diverse bedrijven waarmee ze hebben samengewerkt. Van farmaceutische giganten tot kleine zakelijke dienstverleners, het bedrijf past zich aan de unieke behoeften van elke klant aan en zorgt voor een soepel transportproces.

De groene toekomst van transport


Duurzaamheid is niet langer slechts een buzzword, maar een noodzaak. De Booij Express erkent dit en streeft ernaar het voortouw te nemen in groene transportoplossingen. Onder leiding van Wesley kijkt het bedrijf continu naar manieren om hun ecologische voetafdruk te verkleinen, zodat zij niet alleen pakketten, maar ook een betere toekomst kunnen bezorgen.